IMG_3774 modif 2

Beauty Forum Cluj 2015
Si la Cluj, produsele Sorme s-au facut remarcate. Femeile aleg cosmetice de calitate care sa le puna in valoare trasaturile si sa le protejeze in acelasi timp tenul.
IMG_3414modif

Make-up Fest 2014
Produsle Sorme incanta la fiecare targ sau eveniment, prin atentia cu care sunt create, grija pentru ingrediente si mai ales prin naturaletea pe care o ofera.
IMG_2976 claudia

Cosmetics Beauty Hair – Romexpo 2014
Ca de fiecare data, produsele Sorme au atras multe priviri in cadrul targului Cosmetic Beauty Hair.
Alexandru Abagiu si Cristina Barsan alaturi de Sorme

Cosmetics Beauty Hair – Romexpo 2013
Lansarea produselor Sorme a atras foarte multi vizitatori la standul de la Romexpo, printre care s-a numarat si Alexandru Abagiu, a carui prezenta ne-a facut o deosebita placere.
Aparitia produselor cosmetice Sorme in revista de specialitate Make-up Magazine nr 5

Sorme si Make-up Magazine
Aparitia produselor cosmetice Sorme in revista de specialitate Make-up Magazine nr. 5
sedinta foto sorme

Prima sedinta foto cu Sorme
Prima sedinta foto in studioul MyLash alaturi de make-up artistul Cristina Barsan si modelul Iulia Roman

 

SORME TRATAMENTE COSMETICE

Sorme -Tratamente cosmetice reprezinta o linie de make-up construita pe baza produselor naturale cum ar fi: Aloe, Castravete, Ceai Verde, Tataneasa sau Unt de Shea, acestea fiind o mica parte din cele folosite. Aceasta linie foloseste, deasemenea, vitamine si minerale pentru a hrani si a imbogati pielea. Tratamentele cosmetice sunt benefice pentru toata lumea, nu vei fi niciodata prea tanar pentru a incepe sa-ti rasfeti pielea.

In ultima perioada, multi dermatologi recomanda clientilor folosirea acestor tratamente cosmetice. Acestia nu ar recomanda niciodata produse care sa afecteze tratamentul prescris de ei, din contra, doresc ca tu sa folosesti produse care ajuta pielea si care functioneaza bine cu ceea ce ei ti-au recomandat. Noi, ca si distribuitori, putem spune ca avem onoarea sa vindem clientilor nostri produse cosmetice care ajuta la pastrarea tineretii pielii, pentru mult timp.