Inceputul…

Originile Sorme

„Sorme” este numele dat de egipteni negrului  natural numit „Kohl”, produs folosit de prințese și regine pentru a-și  pune în evidență „oglinda sufletului”, ochii. Acum 4 milenii, Cleopatra făcea o adevărată senzație cu machiajul exotic al ochilor săi, machiaj realizat din acest praf negru, intens pigmentat. „Kohl” este folosit și astăzi pentru a crea alura misterioasă, cu adevărat atemporală.

Cosmetice pentru ingrijirea pielii

Pielea este pânza vie pentru fiecare culoare, machiajul perfect trebuind să fie atât frumos cât și benefic pielii. De peste 20 de ani, Sorme face echipă cu cei mai buni profesioniști, make-up artiști și chimiști din întreaga lume, pentru a aduce în fiecare produs un amestec excepțional de înțelepciune, frumusețe și tehnologie anti-imbatranire avansată.

Trateaza & protejeaza pielea

Ingredienți activi din plante, minerale naturale, vitamine curative dovedite clinic, peptide anti-aging  ajută, protejează și  îmbunătățesc pielea în timp ce culorile intense din pigmenți  sporesc  și pun în evidență  frumusețea ta naturală. Astăzi, Sorme este alegerea în materie de make-up a celor mai bune studiouri de film de la Hollywood, a make-up artiștilor și a celebrităților.

CREEAZA – DEZVOLTA – TRATEAZA

Sorme este un brand care abordeaza make-up-ul prin prisma ingrijirii si hidratarii pielii. O linie sofisticata de machiaje fabricate in general pe baza de peptide antiimbatranire, antioxidanti naturali, produse pentru protectie solara si pigmenti naturali de culoare.
Sorme este un brand adesea premiat la concursurile internationale si o prezenta constanta pe paginile cunoscutelor reviste de beuaty precum Beauty Launchpad, DaySpa si Dermascope sau a celor precum People si Allure Magazine. Produsele noastre sunt cunoscute si utilizate de celebri make-up artistii si stilisti, fiind una dintre „armele lor secrete”.